4.2.07

Schibsted Forlagene med Marvel i mars

Schibsted Forlagene satser på Spider-Man, X-Men og Wolverine i hefteformat, når forlaget kommer med superhelttegneserier i mars. Det er Serienett som melder dette. Spider-Man dukker opp i månedsheftene Spider-Man og Spider-Man Kidz. I tillegg blir det også X-Men fra Schibsted Forlagene. Marvelmutantene inngår i månedsbladet Marvel Spesial sammen med Wolverine.

Redaktør Gøran Karlsvik forteller til Serienett at Schibsted Forlagene har valgt å hoppe litt frem i tid i Spider-Man-kontinuiteten og starter med opptakten til Civil War.
-Selve Civil War-minien vil gå som biserie i månedsbladet, når den starter for fullt, sammen med andre “vanlige” Spider-Man-historier. Hele Civil War-sagaen er jo veldig viktig (og heftig) i Marvel-sammenheng. Så den vil dessuten krysse over i selve Spider-Man. Den vil også berøre vår Marvel Spesial: Wolverine-tittel etter hvert. Men først og fremst skal Wolverine en tur til Japan og jule opp Silver Samurai, blant andre. Marvel Spesial vil alternere mellom X-Men og Wolverine, med Wolvie som første tittel ut. I X-Men vil bl.a. oneshot-oppsummeringen av House of M (The Day After), samt miniserien Deadly Genesis, presenteres. Deretter blir det et fint strekk med Astonishing X-Men, forteller Karlsvik til Serienett. Han legger også til at det ikke er umulig at Schibsted Forlagene presenterer Spider-Man-historien “The Other” i en samlet form ved en senere anledning.

Marvel-heftene til Schibsted Forlagene får ikke et fast sidetall.
-Samtlige av disse tre titlene vil komme med en del utvidede tykke numre. I 2007 blir det 11 nr Spider-Man, siden vi kommer i gang litt sent. I 2008 de sedvanlige 12 i året. Marvel Spesial blir i 2007 10 totalt, 5 Wolverine, 5 X-Men. Men også der vil det nok lande på 12 nr totalt i 2008. Bladene er samproduksjon mellom Norge og Sverige, opplyser Schibsted-redaktøren.

Gøran Karlsvik ser frem til å arbeide med Schibsted Forlagenes Marvel-utgivelser.
-Jeg må si meg svært fornøyd med historiene vi har plukket ut fremover. En fin blanding av klassisk superaction og de litt større nybrottsarbeidene som tar sted nå om dagen. Det er selvfølgelig også planlagt filmspesialer. Se heller ikke bort i fra at det kommer en og annen spesiell liten godbit… Glem heller ikke Spider-Man Kidz, med serier, oppgaver og leketøy for de litt yngre superfansene! avslutter Gøran Karlsvik

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Går ut i fra at den eminente forfatter av denne tekst mener "Secret Wars" og ikke "Civil Wars"..... Det første er en skjellsettende hendelse i Marveluniverset, det andre vet jeg ikke om jeg har hørt om... ?
: 0 )

1:52 p.m.  
Blogger Kristian said...

Her er det snakk om Civil War. Dette er en historietråd som krysser over i alle Marvels tegneseriehefter. Les mer hos Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_civil_war

1:59 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Vil dette si at fortellingen som ble startet i de siste nummerne av Spider-Man på Egmont ikke blir fullført på norsk?

11:29 a.m.  
Blogger Kristian said...

Det er helt riktig, west. Schibsted Forlagene hopper videre i kontinuiteten når de starter med Spider-Man neste måned. Dog er det et håp om at de vil samle "The Other" på norsk ved en annen anledning.

1:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Det er veldig synd at ”The Other” ikke ble fullført. Nå har jeg ikke oversikt over hvor lang den er, men hadde det vært mulig burde man kostet på seg noen utvidede numre for å fullføre fortellingen. Jeg har lagt merke til at svenske Spider-Man den siste tiden var på 100 sider, veit du om de ble ferdig?
Som forbruker og tegneserieleser forventer man at en føljetong blir avsluttet når man velger å investere tid og penger på et blad som starter en føljetong og som i tillegg roser den opp i skyene på forhånd. Som du sier, får vi håpe den blir avsluttet på norsk en gang, men jeg tillater meg å tvile.

8:26 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home