18.2.07

Klart for norsk Ghost Rider-premiere

Den norske kinopremieren for spillefilmen Ghost Rider er bare et fåtalls dager unna. Nicolas Cage har hovedrollen som Johnny Blaze; en motorsykkelstuntmann som inngår en pakt med djevelen. Mens amerikanske kinogjengere allerede har fått stiftet bekjentskap med filmen, må de norske vente til 23. fabruar.

Tegneserien om Ghost Rider har hatt flere versjoner i USA. I Norge ble tegneserien presentert under navnet Spøkelsesrytteren i bladet Atlantic Special i 1982. Tegneseriefiguren har også hatt gjesteopptredener i norske Marvel-blader sammen med blant annet Spider-Man. I forbindelse med spillefilmen blir det ingen tegneserier med Ghost Rider. Det er redaktør Gøran Karlsvik i Schibsted Forlagene som opplyser dette til Serienett.
-Men litt redaksjonelt stoff om filmen har vi gjort plass til, forteller redaktøren til tegneserietidsskriftet.

Danske serielesere får derimot en slik mulighet. Forlaget G. Floy Studio gir nemlig ut en samling av fjorårets Ghost Rider-miniserie av Garth Ennis (manus) og Clayton Crain (tegning) i bokform. Utgivelsen har ISBN-nummeret 978-87-91630-31-6.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Etter å ha sett diverse trailere er jeg litt skeptisk til denne, selv om det ville vært en veldig gledelig overraskelse finnes den faktisk fungerte veldig godt. Da jeg var liten sneip gjorde "Spøkelsesrytteren" er sterkt inntrykk, han så et par hakk råere ut enn andre marvelhelter.
Må øvrig si at jeg syntes miniserien til Ennis var ålreit, men ble litt skuffet. Den var kul og så bra ut, men den var ikke så enormt bra som jeg håpet den skulle være. Jeg syntes ikke han klarte å revitalisere karakteren slik han gjorde med Punisher og Nick Fury

8:23 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home