6.9.05

Superman filmes

Australia er åstedet for innspillingen av neste års Superman-film, Superman Returns. Filmen får premiere i USA 30. juni, og det er da elleve år siden Warner Bros satte i sving filmplanene om mannen av stål. Det er Newsweek som forteller dette. Den gang var tanken at Tim Burton skulle være regissør, mens Nicholas Cage skulle ha hovedrollen som superhelten fra Krypton. Siden da har filmselskapet arbeidet med ulike manus og regissører, og en av idéene har vært en "Superman vs. Batman"-film.

I Australia er det Bryan Singer som sitter i førersetet som regissør, og med seg har han Brandon Routh i hovedrollen som Superman. Rollen som Lex Luthor innehar Kevin Spacey, og Lois Lane spilles av Kate Bosworth. Manusriptet tar utgangspunkt i at Superman vender tilbake til Jorden etter å ha vært forsvunnet i fem år. Han kommer til en verden som er ukjent for ham, og i mellomtiden har Lois Lane fått seg en sønn og en forlovede, spilt av James Marsden. Hvem som er far til Lanes sønn er uvisst, og Lex Luthor er alt annet enn glad for å møte Superman på ny.

-På et ytre plan handler filmen om hvordan en idealistisk superhelt fungerer i den moderne verden, forteller Bryan Singer til Newsweek.
-Men når alt kommer til alt, blir det en historie om hva som skjer når en gammel kjæreste vender tilbake i livet ditt og om at Superman prøver å finne en plass i Lois Lanes verden. Jeg prøver å lage en veldig følelsesmessig film. Dette er helt sikkert den mest romantiske og den mest morsomme filmen jeg har laget, og mot slutten blir det litt intenst, legger regissøren til.

1 Comments:

Blogger Super-Homem.COM said...

Hi,

Nice page and nice text.
It is fantastic to see how far the influential of Siegel and Shuster creation reaches.
Could help me? Where can I find Norwegian Superman comics published in Norway?
In special, I am looking for Supermann i Norge by Teddy Kristiansen published by SEMIC in the 90s?

Thanks,

Fabio Marques.
www.super-homem.com

3:05 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home