9.9.05

Egmont satser ikke på superheltpocketbøker

I juni kom Spider-Man Kjempepocket i salg fra Egmont Serieforlaget. Nå ser det ut som om dette blir den foreløpig eneste kjempepocketen med superhelttegneserier.
-Vi planlegger ingen flere pocketer, umiddelbart i hvert fall, forteller redaktør Hege Høiby hos Egmont til Superhelter i Norge.
-Vi satser først og fremst på den nye bokserien nå, legger hun til.

Dermed er det de vanlige tegneserieheftene og bøkene i serien Alle tiders superhelter som blir Egmonts satsningområder i tiden fremover når det gjelder superhelttegneserier. I den anledning kan det nevnes at Egmont i Danmark satser videre på Spider-Man Kæmpepocket. Pocketbok nummer 3 kommer neste år, har redaktør Michael G. Nielsen avslørt på dansk Egmonts eget superheltforum. Men det stopper ikke der. Egmont i Danmark planlegger også en Batman-pocket. Nielsen opplyser til Superhelter i Norge at han håper pocketboken er ute i oktober, men den kan også bli utsatt noen måneder.
-Innholdet kan jeg ikke helt avsløre ennå, forteller Michael G. Nielsen til Superhelter i Norge.

En slik Batman-pocket vil bli den tredje fra forlaget siden høsten 2004. Tidligere har dansk Egmont gitt ut to pocketbøker med de siste avsnittene av "Batman: Hush" av Jeph Loeb og Jim Lee.