6.5.06

Flere DC-serier blir spill

En rekke tegneseriefigurer har fått egne spill. I år arbeides det med flere nye spill basert på tegneserier fra DC Comics, melder gamer.no. Selvsagt kommer det eget Superman-spill i forbindelse med spillefilmen Superman Returns. Det er EA som skal lage dette spillet.

Samtidig arbeider Eidos med et film bygget på superheltgruppen Justice League, der stålmannen selv er medlem sammen med blant andre Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash og J'onn J'onzz. Justice League-spillet dukker opp i høst på Playstation 2, PSP og Xbox. I følge nettstedet er dette et "actioneventyr med rollespillelementer hvor de nevnte superheltene må reise gjennom universet på jakt etter superskurker som de kan banke opp".

Også 100 Bullets skal bli spill, og det er D3Publisher som har spillrettighetene til denne tegneserien. Spillet kommer høsten 2007, og gamer.no skriver at spillet "kommer med eksplosivt gameplay og en involverende historie, og vil benytte seg av den nyeste interaktive teknologien og grafikken".