11.11.05

Danskene fortsetter med Superman & Batman

Brikkene faller på plass for Egmont Serieforlaget i Danmark når det gjelder neste års superheltprogram. I år har det danske forlaget hatt samtrykk med Egmont Kustannus i Finland om et eget hefte med Superman og Batman.

Danskene følger opp heftet neste år, og da kommer det med seks nummer. Det er redaktør Michael G. Nielsen hos dansk Egmont som forteller dette til Superhelter i Norge. I år har blant annet de fire første avsnittene av Superman: For Tomorrow (Am. Superman 204-207) av Brian Azzarello og Jim Lee blitt gitt ut i heftet sammen med de seks første heftene av Superman & Batman av Jeph Loeb og Ed McGuinness og hele Batman: Broken City (Am. Batman nr. 620-625) av Azzarello og Eduardo Risso.

Nielsen kan også love mer Batman til danske lesere. Senere denne måneden kommer en Batman-pocket med materiale fra Batman Strikes nr. 1-5. Denne gis ut i samtrykk med Egmont-forlagene i Sverige og Danmark. Årets Batman-bok med tegninger av Neal Adams, som også ble gitt ut i Norge, får en oppfølger neste år. Dette blir DC Comics' tredje samling av Adams' Batman-serier. I følge Egmont-redaktøren blir denne boken gitt ut i april.

Men det stopper ikke der for Egmont i Danmark.
-Der kommer ret meget superhelte i 2006, lover Michael G. Nielsen. Han viser til at en dansk samleutgave av Secret Wars gis ut i februar, og at han håper på å få ut Spider-Man pocket 3 før sommeren.