6.12.05

Sak nummer 250

Etter et halvt års drift kan Superhelter i Norge med dette publisere sak nummer 250. I løpet av de seks månedene som er gått siden den første saken ble lagt ut 2. juni er en rekke tekster med nyheter, anmeldelser og bakgrunnsstoff publisert her på nettstedet.

Planene videre er klare. Superhelter i Norge skal driftes videre med basis i den profilen nettstedet allerede har. Det er nyheter om norske superhelttegneserieutgivelser som er det viktigste sammen med anmeldelser og enkelte historiske tilbakeblikk. Samtidig skal også stoff om superhelter i andre medier omtales. Dermed blir det naturlig å presentere nytt om prosjekter der superhelter inntar filmlerretet eller fjernsynsskjermen.

Med 250 saker allerede tilgjengelig på Superhelter i Norge, er det mye som allerede er omtalt på nettsiden. Da kan det være greit å nevne søkefunksjonen. Skriv inn et søkeord i ruten øverst på siden og trykk "search this blog". Et søk på Fantastic Four gir i dag 56 treff, mens Batman har fått omtale i 71 saker. I den sammenheng er det bare til å si "Stakkars Hulk". Bruce Banners alias er det bare skrevet om 9 ganger på Superhelter i Norge. I tillegg til søkefunksjonen finnes det også RSS-syndikasjon av nettstedet. Funksjonen er tilgjengelig gjennom denne pekeren.

Ellers setter vi stor pris på ris og ros om Superhelter i Norge. Bruk gjerne kommentarfunksjonen eller send en e-postmelding. Alle kommentarer mottas med takk!