4.4.06

Nytt, norsk Spider-Man-hefte

I fjor fortalte Superhelter i Norge at Egmont Kärnan i Sverige vurderte en egen Spider-Man-tittel for barn. I svensk Spider-Man nr. 4/2006 fortelles det at et slikt Spider-Man-hefte er på gang i Sverige. Det samme heftet kommer også til Norge i sommer. Det er redaktør Hege Høiby hos Egmont Serieforlaget som opplyser dette til Serienett.
-Vi forsøker med månedlige utgivelser først, men de kan bli ‘annenhvermånedlig’ etter en lanseringsperiode, legger hun til.

I heftet skal det trykkes europeiskproduserte Spider-Man-historier fra det britiske forlaget Panini. Disse er hentet fra heftet Spectacular Spider-Man, som trykker historier utenfor den vanlige, amerikanske kontinuiteten. I følge nettsiden spiderfan.org har dette heftet en målgruppe i "pre-teen"-aldersgruppen. Hvert hefte inneholder en Spider-Man-historie på 11 sider, en utbrettsplakat, oppgaver, presentasjoner av seriefigurer samt en leke festet til bladet.

Svensk Egmont kommer for øvrig til å forandre på sine vanlige Spider-Man-utgivelser. Det svenske heftet går nå over til å bli på 100 sider annenhver måned - akkurat som X-Men. Slik blir det ikke i Norge.
-Vi fortsetter med våre månedlige 48-siders blader, forteller Høiby til Serienett.