27.9.05

Seriehuset rører på seg

Etter flere måneder med taushet både i bladhyllene og på nettsiden, er noe på gang hos Seriehuset. Med meldingen "Nå er det like før..." og ny logo på seriehuset.no, er det ikke lenge før det braker løs fra forlaget.

Det var i 2003 at Seriehuset slapp sine første hefter med superhelttegneserier. I Marvel Superheltene fikk leserne hilse på Thor, Fantastic Four og etter hvert Avengers, mens Marvel Universet inneholdt serier som Iron Man, Captain America og Black Panther. I tillegg ga forlaget ut Daredevil som månedshefte med smakebiter av Marvel Knights samt to hefter med Punisher i Marvel Action Album. Antologien MAX med blant annet serier som Sin City og Hellboy har også vært på programmet.

Redaktør Jon Løvstad hos Seriehuset har så langt holdt kortene tett til brystet om hva som er på gang, men noe har han allerede fortalt i en postering her på Superhelter i Norge.
-Marvel Superheltene vil i løpet av noen nummer gå inn i nåværende form og reinkarneres som Marvel Superheltene Spesial med (stort sett) avsluttende historier på 70-100 sider, avslører Jon Løvstad. Tanken er at Marvel Superheltene for øyeblikket vil inneholde mer fokus på enkelthistorier, og det vil bli en glidende overgang til Marvel Superheltene Spesial. Marvel Superheltene vil være et mer fast tilholdssted for Fantastic Four, mens Marvel Superheltene Spesial blir et sted hvor gjesteopptredener kommer.