27.9.05

Anmeldelse: Ultimate Spider-Man nr. 10

I Ultimate Spider-Man nr. 10 kommer fortsettelsen på miniserien Ultimate Six, som ble påbegynt i Ultimate Spider-Man nr. 9. Fortsettelse og fortsettelse, forresten. Historien blir ikke avsluttet i dette bladet, og norske lesere må vente til neste utgivelse av Ultimate Spider-Man for å få avslutningen.

Ultimate Six lar leserne få hilse på noen av de mektigste heltene i Ultimate-universet. Her slår Ultimates-helter som Captain America, Thor, Wasp og Hawkeye seg sammen med Spider-Man for å stoppe en gjeng Spider-Man-skurker med Green Goblin og Doctor Octopus i spissen. Historien er skrevet av Brian Michael Bendis, og på hans sedvanlige manér finner vi både spenning, uventede vendinger i historien og tendenser til humor. Det hele er god og spennende superheltaction.

Som vanlig er det lite redaksjonelt også i denne Egmont-utgivelsen. En meget kort presentasjon av de viktigste karakterene og et lite resymé er alt leserne blir servert. Her kunne man gjort en jobb med for eksempel en mer inngåede presentasjon av Ultimate-universet. Opplysninger om amerikansk originalpublisering savnes også i heftet.

Ultimate Spider-Man nr. 10
49,50 kroner
Egmont Serieforlaget