23.4.06

Ultimate FF til Danmark

Egmont Serieforlaget i Danmark har nå presentert utgivelsesplanen for resten av 2006. Som kjent kutter forlaget ut det månedlige Spider-Man-heftet med materiale fra Marvel i USA. I stedet kommer dansk Egmont med 100 siders-hefter med Spider-Man annenhver måned.

Danskenes superheltprogram baserer seg på hefter på 100 sider som kommer hver fjortende dag. Under overskriften "Superhelte" gir dansk Egmont ut X-Men seks ganger i året. I tillegg kommer Ultimate Spider-Man - akkurat som i Norge. I år kommer danskene også til å gi ut en rekke utgivelser som ikke kommer i samproduksjon med Egmont i Norge. Først ut er Ultimate Fantastic Four, som gjester København i utgivelsen som dukker opp i danske bladhyller neste torsdag. I sommer får danskene se en samling av miniserien Secret War, og i oktober og desember samler forlaget House of M.

Også tegneseriehefter med DC-helter står på programmet til dansk Egmont. Annenhver måned er Superman og Batman å se i bladet med samme navn. For tiden trykker forlaget historiene Superman: For Tomorrow og Batman: Dark Detective. Senere i år kommer det stoff fra heftet All-Star Superman, der DC Comics trykker Superman-historier av Grant Morrison og Frank Quitely. Det er redaktør Michael G. Nielsen hos Egmont Serieforlaget i Danmark som opplyser dette til Superhelter i Norge.