7.11.05

Galactus er her

Tegneserietidsskriftet GALACTUS er nå klart til utsendelse. Dette er en videreføring av et fanzine som kom med fire utgaver i 1990 og 1991. GALACTUS inneholder blant annet nyheter om norske utgivelser, tilbakeblikk og anmeldelser. Mye av stoffet er hentet fra nettsiden Superhelter i Norge, og GALACTUS kan på mange måter sees på som papirutgaven av nettstedet.

GALACTUS gis ut av Laksevåg forlag. I tillegg til å inneholde stoff om superhelttegneserier, vil tidsskriftet også inneholde tegneserier. I nummer 5 kommer en smakebit av serien Black Terror, som i sin tid ble gitt ut av det amerikanske forlaget Nedor. Det er første gang Black Terror gis ut på norsk. Bladet inneholder også en norsk Marvel-historikk, en rapport fra Raptus 2005 (med tidligere upubliserte fotografier) samt en omtale av bokserien Alle tiders superhelter.

Det er ikke mulig å abonnere på GALACTUS, men interesserte kan ta kontakt direkte med forlaget for å bestille tidsskriftet: Laksevåg forlag, Skjenlia 14, 5183 Olsvik. Man kan også sende e-post til kristian.hellesund@online.no

GALACTUS nr. 5 er på 32 sider og koster 30 kroner (inkludert porto). Det er ikke nødvendig å forhåndsbetale. Giro følger med bladet.