6.8.06

Anmeldelse: Dansk Giga nr. 37

28. august kommer Ultimate Spider-Man nr. 14 i salg her i Norge. I månedsskiftet juni/juli var den danske samtrykkutgaven av heftet i salg i form av Giga nr. 37. Der kunne man se de amerikanske originalheftene Ultimate Spider-Man nr. 60-64 i dansk språkdrakt.

Som vanlig kan Brian Michael Bendis (tekst) og Mark Bagley (tegning) by på god underholdning. I denne utgivelsen samarbeider de med tusjeren Scott Hanna, som ikke er kreditert i heftet. Ultimate Spider-Man er en utmerket superhelttegneserie som holder en høy standard. Den kan som vanlig by på spennende historier, flotte tegninger og spennende vrier i handlingen. I denne utgaven av Giga er det skapelsen av Ultimate-utgaven av skurken Carnage leserne er vitne til. Det gir leserne en god porsjon spykologisk drama der Peter Parker og Curt Connors (alias Lizard) settes i sentrum. I tillegg er Spider-Man selv i aksjon mot både Punisher, Gladiator og (selvsagt) Carnage selv. Heftet kan også by på en god porsjon lesverdig melodrama, der blant annet en viktig bifigur vandrer heden.

Giga nr. 37 er en super utgivelse som absolutt vil gi valuta for pengene når den norske utgaven kommer i salg senere denne måneden. Dette er vel verdt å få med seg!

Giga nr. 37 (Ultimate Spider-Man nr. 14)
116 sider
USA: Ultimate Spider-Man nr. 60-64
49,50 danske kroner
Egmont Serieforlaget