14.10.05

Nytt fra Seriehuset

Seriehuset er i gang igjen med tegneserieutgivelser etter en liten pause. På tegneseriefestivalen Raptus i Bergen forrige helg kunne redaktør Jon Løvstad presentere noen av forlagets planer.

Superhelter står sentralt hos Seriehuset.
-Marvel Superheltene kommer i endret design og form. Det blir én helt i hvert blad, forteller Løvstad til Superhelter i Norge. I heftet vil serier som Avengers og Fantastic Four bli trykt. Fantastic Four blir hovedserie og kommer annenhver måned i Marvel Superheltene.

Men det stopper ikke der.
-Daredevil kommer i albumformat. Det blir en ny utgivelse hvert kvartal. Historien "Underboss" blir samlet og trykt opp på ny. Punisher fortsetter - også i 2006. Det blir også Marvel-album med Neil Gaimans 1602 og Punisher: Born. Disse albumene er beregnet både på bokhandel og kiosk, forklarer Seriehuset-redaktøren. De første nye utgivelsene fra Seriehuset kommer i månedsskiftet oktober/november.

Det er også mer på gang. Fra januar gir Seriehuset ut Simpsons. Forlaget kommer også med Sin City og Hellboy i album. Ellers blir det også noen norske utgivelser. Asfalt av Geir Moen kommer som Seriealbum nummer 5. I tillegg dukker det blant annet opp en samling med Margarin av Christopher Schau og Øystein Runde.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

God nyhende... Men betyr dette at eg lyt kjøpe eit heilt album med alle Underboss-kapitlene i for å få tak i slutten som dei ikkje fekk utgitt sist? Sukk...

- Ørjan H.

9:35 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home