5.8.05

Spirit til filmen

Odd Lot Entertainment og Batfilm Productions har startet arbeidet med å lage en film av Will Eisners tegneseriefigur Spirit. Under Comic Con 2005 skal Michael Uslan, som blant annet var involvert under produksjonen av Batman- og Batman Begins-filmene, ha opplyst at Eisner tok kontakt med ham for flere år siden for å få laget en film. Det er Superhero Hype! som melder dette.

Uslan har som mål å få ferdig et filmprodukt som presenterer filmen på riktig måte - på samme måte som Sin City ble en glimrende filmatisering av en tegneserie. I følge Uslan hadde WIll Eisner som mål at en film skulle være mer film noir og Hitchcock-aktig enn at man legger vekt på de humoristiske aspektene ved Spirit.

Ellers kommer DC til å produsere nye tegneserier med Spirit. I følge Newsarama ble dette offentliggjort under San Diego Comic Con i juli. Først ut er et hefte der Spirit møter Batman etter manus av Jeph Loeb og tegninger av Darwyn Cooke. Dette heftet skal være ute i 2005. Senere vil Cooke være ansvarlig for et månedlig hefte med Eisners tegneseriefigur.